Pokud můžu mluvit za sebe, nemám ráda máslové krémy. Ale tento vypadal zajímavě, navíc jsem se konečně chtěla ty máslové krémy naučit vytvářet. Jde o zajímavou kombinace sněhu z bílků a jemné chuti másla. Přimlouvám se za kvalitní máslo, jde to zrovna tu hodně poznat.
Co se příchuti týče, záleží jen na vaší fantazii. Přidat můžete jakoukoli jinou marmeládu, vanilkové aroma, pyré z čerstvého ovoce, mleté pistáciové oříšky...
Recept na cupcake (trochu zaokrouhlený) od Veroniky a na krém od Lindy.
Jsem Kristina Lund, autorka foodblogu Děvče u plotny, který píšu víc, jak osm let. Mám zkušenosti s tvorbou receptů, fotografií a foodstylingem.
Pojďme se potkatJsem děvče u plotny, které rádo peče. Brněnská foodblogerka se slabostí pro Švédsko. Cukrářka a autorka FIKY, sladké švédské kuchařky.
Chci vědět více