Jít k hlavnímu obsahuNahoru

E- mailový klub

Milá čtenářko, milý čtenáři,

včera jsem experimentovala se sladkým pečivem z kvasu. Upekla jsem kynuté šneky s kardamomem a rebarborovým kompotem na dva způsoby, abych měla srovnání mezi oběma recepty. První byl klasický z kvasnic a druhý z žitného chlebového kvásku.  Jak moje pokusy dopadly si přečti v novém článku na blogu!

Než jsem se pustila do pečení, pročítala jsem spousty receptů o sladkém pečení z kvasu a nejvíc jsem toho našla na blogu Maškrtnice, která je odbornicí snad na všechno pečivo, co kyne (tajně si přeju, abych ten kváskový chleba zmákla stejne dobře, jako ona). 

Dneska přeskočíme pět zajímavých článků, protože jsem nějak bez inspirace. Navíc mám ještě spoustu práce. Mimo jiné vzít našeho čtyřnohého Čotyho na dlouhou procházku, což bude trochu oříšek, protože umí tahat tak, že mi div ruce neutrhne. Kdybys večer zahlédl/a volně pobíhajícího basenjiho  v okolí brněnské Kraví hory, bude to ten můj.

Nakonec nezapomeň podpořit mou FIKU - sladkou švédskou kuchařku v kampani na Hithitu. Zbývá už jen 11 dní a já začínám být nervózní, jestli potřebných 30 % ještě vybereme. Prosím, sdílej moji kuchařku na FB, na Intagramu, mluv o ní se svými přáteli, moc to pomůže!

Děkuji a přeji ti krásný zbytek týdne,

Kristina, Děvče u plotny


Pracujte se mnou

Jsem Kristina, autorka foodblogu Děvče u plotny, který píšu víc, jak pět let. Mám zkušenosti s tvorbou receptů, fotografií a foodstylingem.

Pojďme se potkat

O mně

Jsem děvče u plotny, které rádo peče. Brněnská foodblogerka se slabostí pro Švédsko.

Chci vědět více

Přihlaste se do e-mailového klubu Děvčete u plotny!

Devceuplotny
Objednej si FIKU, sladkou kuchařku