E- mailový klub
Milá čtenářko, milý čtenáři,
dneska ráno jsem si přivstala, abych nafotila další recepty do své sladké švédské kuchařky (a ty ji stále můžeš podpořit na HitHitu, dík). V parku kousek od našeho bytu jsem si vyhlédla kvetoucí keř růží, vzala s sebou stativ, foťák a dva objektivy a samozřejmě rebarborový koláč a sirup, které jsem včera připravila.
Na blogu dnes najdeš recept na osvěžující nepečený jogurtový cheesecake s mangovým přelivem, který se hodí to teplého počasí (které u nás až do pondělka panovalo). Můžeš navíc dle libosti vyměnit mango za jiné oblíbené ovoce, třeba za rebarboru, která má zrovna svou sezonu.
Jestli jsi z Brna, ráda bych tě příští úterý pozvala na koncert našeho švédského sboru, ve kterém zpívám už několik let. Klidně si na mě po koncertě počkej a můžeme si popovídat o mé kuchařce!

A teď ještě pár receptů na samé dobré věci!
1. Galette s rebarborou a mandlemi od Lindy Lomelino je krásná už od pohledu a všechny recepty, které jsem z jejího blogu dosud vyzkoušela, sklidily ohromný úspěch.
2. Chia pudink s rebarborovým kompotem je jednak ohromně fotogenická a také ohromně zdravá věc. Také si ho čas od času připravím na svačinku.
3. Domácí čokoládová nutela z vlašských ořechů s kokosovým karamelem podle mě nemá chybu, protože na čokoládě určitě ujíždí většina z nás.
4. Nanuky a zmrzlina, to je moje letošní slabost. A mít po ruce několik mangových nanuků není úplně špatná věc, nemyslíš?
5. A něco ostřejšího nakonec - rebarborový gin! Moje teta jednou naložila maliny do slivovice a bylo z toho skvělé pitíčko. Rebarbora s ginem bude jistě stejně úžasná.
Přeji ti hezký den,
Tvoje Kristina
P.S. Nakonec tě ještě poprosím (pokud jsi tak zatím neučinil/a), abys opětovně potvrdil/a svůj souhlas se zpracováním osobních údajů - jinak ti brzy přestane chodit můj středeční newsletter.